livet universum och allting.se

En personlig blogg för min personliga utveckling

Planer

Publicerad 2015-11-25 23:56:24 i Personligt,

Man ska inte göra upp planer. Jag tycker att det är oordning och att det fattas saker, men man kanske går för fort fram, har ju bara bott här en och en halv vecka. Tänkte städa och hänga upp gardiner idag efter jag varit och handlat. Hmmm jag kom hem efter 8 och innan jag hade packat upp alting och käkat så var klockan över 9. Inte blev det några gardiner heller då gardinstången jag köpte var för kort. Måste ha varit vindögd då jag mätade. Nåja till veckan kanske. Köpte några lampor på loppis, närmare 4 st. Ett par likadana bordslampor, en bordslampa till och en taklampa för 55 kronor. Samliga lampor fungerade. Tycker det var ett klipp.
 
På fredag är det veteranfest på Hägglunds. i Södags var jag till Häggströms och köpte en skjorta och ett par skor och idag var det dags att prova byxor och slips. Hmm tror att det finns för mycket av Berglund men nu fick jag ihop det. Att välja slips är inte lätt, tur att man har en dotter som är bra på att se vad som passar ihop. Se där det blev en blå slips, tack Sara. Imorgon är det dags för match igen, Modo-Växjö. Tack Sofia som gör det möjligt för mig att se matchen på tv.
 
Nu är det dags att gå och diska, tror jag ligger efter tidschemat, eller så är det som det ska vara
 
 

Om

Min profilbild

Micke

Jag är en kille i mina bästa år, 50+, som har blivit singel efter 30 år varav husägare i 25 år och nu hamnat i en lägenhet ensam. Det är en ny erfarenhet som jag inte har någon koll på. ska försöka skriva av mig lite personliga saker här för min egen skull och om någon tycker att det är intressant att läsa så varsågod. Ska försöka att bjuda lite på mig själv, vilket också är något som jag inte är van vid då jag kan vara lite reserverad. Detta kanske är en del i min personliga utveckling. Bloggnamnet är som det antyder, man vaknar upp här i livet och upptäcker att man har blivit singel när man passerat 50 och man tittar sig i spegel och ser något vackert, HAHA, men det är åt helskotta för mycket av det vackra,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela