livet universum och allting.se

En personlig blogg för min personliga utveckling

Livet är en vinkelvolt

Publicerad 2018-05-01 19:48:39 i Personligt,

 

 
När man är på Österåsen så får man gå på en del intressanta föreläsningar, speciellt de om stress och må bra. Det är när man går på dessa som jag inser att mitt liv nog inte är som jag har önskat det egentligen. Livet har fastnat i en vinkelvolt känns det som.

Jag går till jobbet måndag till fredag, kommer hem lagar mat (känns ibland som måste), går och lägger sig, kliver upp nästa dag och allt börjar om. Vissa dagar blir det gymmet och fredagar vatten gympa. Fredagskväll så känner jag mig bara trött så då blir det lite mat, i bästa fall bra mat men många gånger blir det bara slömat typ olika varianter av varma mackor, ja jag vet att jag inte borde äta sånt men ibland tryter orken. Jag försöker att lägga till sallad ibland men det är inte alltid det bli så, och sedan soffan och tvn.

Sedan kommer lördag då försöker jag träna lite och sedan på kvällen kommer det obligatoriska besöket på puben. Nä det är ingen som tvingar dit mig, men jag känner ett behov av lite social närvaro och kanske en förhoppning om något annat också, men då min fantasi har blivit kraftigt underutvecklad på det sociala området så har jag inga bra idéer på vad jag ska göra i stället. Nu är det inte bara eländigt att gå ut på puben/krogen. Jag har träffat flera goda vänner där och det brukar bli trevliga kvällar, men ändå. Av förklarliga skäl så blir söndagen som den blir. Med det menar jag inte att jag ligger bakis hela söndagen, men jag sover längre och köra bil tidigt är bara att glömma.

Nu låter det som om det bara är elände, men så illa är det inte, men jag känner ibland att jag skulle hitta ett sidospår som jag kan växla in på ibland men där är det tomt. Nu då sommaren är i antågen och snön är borta så kan jag börja skruva lite i Forden och det är ju på sätt och vis ett litet sidospår som kan bli skoj när jag har besiktigat den och börjar att köra.

 

 Gårdagen är kunskapen om livet

Morgondagen är en outforskad oas

Nuet är ditt liv

Blanda inte ihop dessa saker

 

Ja nu blev det en liten text igen. Håll till godo och ha det gött till nästa gång

Om

Min profilbild

Micke

Jag är en kille i mina bästa år, 50+, som har blivit singel efter 30 år varav husägare i 25 år och nu hamnat i en lägenhet ensam. Det är en ny erfarenhet som jag inte har någon koll på. ska försöka skriva av mig lite personliga saker här för min egen skull och om någon tycker att det är intressant att läsa så varsågod. Ska försöka att bjuda lite på mig själv, vilket också är något som jag inte är van vid då jag kan vara lite reserverad. Detta kanske är en del i min personliga utveckling. Bloggnamnet är som det antyder, man vaknar upp här i livet och upptäcker att man har blivit singel när man passerat 50 och man tittar sig i spegel och ser något vackert, HAHA, men det är åt helskotta för mycket av det vackra,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela