livet universum och allting.se

En personlig blogg för min personliga utveckling

Midsommar

Publicerad 2017-06-25 19:10:16 i Personligt,

 Nu har midsommarhelgen passerat och Midsommarafton tillbringades hos goda vänner i Haffsta med mycket bra musik och trevligt sällskap. Det är andra året som jag är där och det verkar bli en bra tradition. Om inget oförutsett inträffar så hoppas jag på en inbjudan till nästa år också. Midsommardagen däremot tillbringades i ensamhet. Till stor del beror det nog på mig själv då jag inte tar mig för något utan sitter där jag sitter. Jag har lite svårt, som jag skrivit innan, att bara fara någonstans då jag känner mig lite i vägen, vilket förmodligen är mitt eget hjärnspöke.
I dag, söndag, for jag till mitt hobbyprojekt, En Ford Thunderbird 1967 som jag har haft i min ägo sedan 1988, för att försöka starta upp den. Den har stått i nästan 20 år så det är ett litet project. Efter byte av tändstift så gick den igång direkt vilket var glädjande. Nu kan man i alla fall köra ut den för att fortsätta att rusta upp den.
Nu är det bara 3 dagar kvar tills det bär i väg ner till Stockholm tillsammans med bror för att se Guns N’ Roses på Friends Arena. På Torsdagsmorgon bär det iväg och dem spelar på torsdagskväll i originaluppsättning. Jag är ingen van konsert besökare så det blir spännande. Jag har varit lite fundersam hur det ska gå då min rygg och mina ben inte mår så bra och vi har ståplats. Jag har tillverkat en stol att sitta på av en krycka som gör att det ser ut som om man står men man kan avlasta ben och rygg när man sitter på den.
 Ja det var allt för den här gången.

Ha det gött tills nästa gång.

Om

Min profilbild

Micke

Jag är en kille i mina bästa år, 50+, som har blivit singel efter 30 år varav husägare i 25 år och nu hamnat i en lägenhet ensam. Det är en ny erfarenhet som jag inte har någon koll på. ska försöka skriva av mig lite personliga saker här för min egen skull och om någon tycker att det är intressant att läsa så varsågod. Ska försöka att bjuda lite på mig själv, vilket också är något som jag inte är van vid då jag kan vara lite reserverad. Detta kanske är en del i min personliga utveckling. Bloggnamnet är som det antyder, man vaknar upp här i livet och upptäcker att man har blivit singel när man passerat 50 och man tittar sig i spegel och ser något vackert, HAHA, men det är åt helskotta för mycket av det vackra,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela